Het blijft een dingetje, die techniek.

Krijg je al hoofdpijn als je inlogt op je website en ziet dat je meerdere plugins moet updaten?
Heb je een prachtige website laten ontwikkelen maar heb je géén idee (of gewoon geen zin) hoe je wijzigingen door kunt voeren? Krijg je al stress bij de woorden updates, techniek of systemen? Wil je een funnel bouwen die loopt als een zonnetje?

Dan ben ik je vrouw.

Ik help je alle technische issues in een handomdraai uit de weg werken. Maar ik denk ook met je mee als je een nieuw, wild plan hebt bedacht, welke systemen daarin het beste kunnen dienen, zodat je techniek niet te ingewikkeld wordt. Mijn hoofddoel is het versimpelen van systemen, zodat de techniek jou dient, in plaats van andersom. Daar is ze immers voor bedacht!

Klinkt goed, Jo. Maar met welke systemen werk je dan?

Ik heb natuurlijk zo mijn persoonlijke voorkeuren voor bepaalde systemen, maar die is ondergeschikt aan jouw doelstellingen. Ik bied geen one-size-fits-all oplossing. Dit omdat ik heb gezien dat elke ondernemer anders is, en elk niveau van ondernemen, dromen en uitvoeren andere systemen nodig heeft. We kijken dan ook altijd eerst naar jouw setting, en gaan vervolgens op basis van wat er al staat kijken wat we kunnen versimpelen, verwijderen, of juist toevoegen, zodat de ideale setting voor jouw bedrijf ontstaat.

Ok, en welke systemen heb je onder de knie?

Komt die dan: de bingolijst.
Niet compleet, maar onderstaande systemen kennen weinig geheimen meer voor me.

Mailsystemen voor je automations: MailBlue, ActiveCampaign, MailChimp, SendinBlue
Websites & Landingpages: WordPress, Leadpages, Squarespace, Wix, Shopify, Mijn Domein, Mijnwebwinkel
Agenda: Youcanbookme, Calendly, Google Calendar
Podcasts: Anchor.fm, Auphonic,
Livestreamen en video: Streamyard, Youtube, Zoom, Vimeo
Online Academy: LearnDash & Wishlist

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Staat jouw systeem er hier boven niet bij? Stuur me een berichtje via het contactformulier hieronder, dan laat ik je weten of ik er ervaring mee heb of je ermee verder kan helpen.

Zeg hallo.

Of stuur een ander berichtje.

Bel me

(+31) 085 004 1688

Mail me

info@bureauyo.com