Omdat anderen nóg beter kunnen uitleggen waarom je met mij wilt samenwerken.

De samenwerking met Johanneke heb ik als heel prettig ervaren. Johanneke is eerlijk en doortastend, ze vraagt door tot de kern. Ze kijkt met me mee, wat ik nodig heb. Geeft me advies en raad. Daarnaast is Johanneke eerlijk, open en vooral heel fijn om mee te werken. Ze communiceert in begrijpelijke taal. Johanneke is echt een creatief wonder, haar bereikbaarheid, haar toewijding voor mijn website was echt bijzonder goed. In een paar woorden wist Johanneke wat ik bedoelde, waardoor de samenwerking als heel vanzelfsprekend verliep.

Mariëlle Schoenmakers

Oprichter Jongdoord8

Johanneke heeft een compleet nieuwe website voor mij gemaakt omdat mijn oude echt niet goed was. Ze heeft me enorm geholpen en meer voor me gedaan dan afgesproken was, zodat ik nu echt weer voor de dag kan komen met mijn website. Ik ben heel blij met haar deskundigheid en hulpvaardigheid.

Ria Meijer

Eigenaar de Winstconsultant

Ons bedrijf had dringend een nieuwe online inkomstenbron nodig (in verband met de coronacrisis). Johanneke had binnen 2 weken een nieuwe website online staan. Ze had perfect door wat onze wensen waren en heeft de website zeer overzichtelijk en klantvriendelijk neergezet. Hierdoor kunnen wij extra service bieden aan onze klanten.
De samenwerking gaat zeer soepel. Ze schat goed in wat we nodig hebben aan ondersteuning en wat we wel zelf kunnen doen. Daarnaast is ze helder in haar communicatie over de mogelijkheden die ze kan bieden.
Enorme dank hiervoor, want dit is voor ons de enige manier om in deze tijd fysiotherapeutische zorg te kunnen leveren en op lange termijn sterker uit deze periode te komen.

Jasper van Haaster

Eigenaar Fysioadvies-online.nl en Fysiotherapie Den Oldenhof

Wat een plezierige samenwerken heb ik met Johanneke mogen ervaren! Hoe ze mijn gedachten en ideeën heeft weten te vangen en om heeft weten te zetten naar mijn website. Ze gaf snel reactie als ik met een vraag zat en keurige afwerking.
Johanneke ging tot de laatste puntjes op de i door! Duidelijke overdracht en na-zorg voor als er mij iets niet duidelijk was.
Ik zou Johanneke zeer zeker aanbevelen.

Aletta Leemburg

Eigenaar en spiritueel coach bij Jij bent alles.

Een online professional had mij aanbevolen: als ik een website moest hebben dan kon ik het beste Johanneke contacten. Na 1 videogesprek en wat berichtjes hadden we besloten dat het écht goed ging komen. 10 dagen later was de website online!!! Johanneke had binnen no-time door wat we echt wilden, wat bij ons paste. En zo heeft ze onze gehele website gebouwd, we hadden nog geen website namelijk. Na een hele fijne samenwerking met Johanneke kan ik nu zelf op WordPress mijn website onderhouden! Fijn dat overal de tijd voor is genomen om het uit te leggen!! Johanneke BEDANKT.
Silke Gertsen

Mede-eigenaar en Maître bij Restaurant de Commies

Johanneke is een kei in motiveren en laat een bom van energie los op je project. Dingen waar je tegenaan hikt zoals sales, marketingplannen analyseren, prijzen inschatten en sales pitches schrijven, laat dat maar aan haar over. Zij fixt het en komt vaak ineens met een idee of tip omdat ze aan je dacht. Dat is goud. Buiten dat het zakelijk voor ons een heel fijne aanvulling is op onze onderneming Sell your stuff online, zijn we ook dol op de persoon Johanneke zelf. En dat is belangrijk, die klik. Wij werken heel graag met haar en hopen dat nog jaren te mogen doen!
Mariko Naber

Eigenaar Sell Your Stuff Online

Johanneke is een dame met een geweldige energie, en die weet zij in te zetten als de beste. Voor Laura’s Sabor helpt zij mij met veel zaken, en dit zorgt keer op keer voor de verdere professionalisering van mijn bedrijf. Zo hebben we samen gekeken naar het beter inrichten van mijn offertes, wat er voor heeft gezorgd dat dit er heel aantrekkelijk uitziet, maar daarnaast mij ook tijd bespaard en nog meer oplevert. Ook de inrichting van mijn website, nieuwsbrief, marketing funnels lopen nu gestroomlijnd, mede dankzij de expertise van Johanneke hebben we dit in rap tempo opgesteld, en daar kan ik nu de vruchten van plukken. Dank voor de fijne samenwerking en op naar een mooi 2020 samen. 
Laura Vrenken

Eigenaar bij Laura's Sabor

Ik ben ontzettend blij met de dienstverlening van Bureau Yo!. Een hele goede investering in mijzelf als ondernemer en mijn bedrijf. Johanneke heeft een hele fijne energie en draagt veel positiviteit uit. Ze denkt in mogelijkheden en droomt groot. Ze heeft me meer in mezelf laten geloven en me regelmatig op een prettige manier uit mijn comfortzone gehaald. Maar ik heb daarbij altijd mijn eigen tempo mogen bepalen. Met als resultaat dat ik kon groeien, er een onderneming staat die goed is uitgedacht en we samen een prachtige, heldere en persoonlijke website hebben gelanceerd. Bureau Yo! reageert snel en de videocalls verlopen heel prettig. Dienstverlening op afstand maar heel persoonlijk. Ik raad Bureau Yo! dan ook aan iedere ondernemer aan. Bij twijfel zeker doen! 

Kristianne Knol

Eigenaar Mensgerichte Mediation

Ik wilde graag een website voor mijn bedrijf. Ik heb een bedrijf in walbeschoeiing en vlonders. ik werk in opdracht van de klant en vind het belangrijk dat op mijn website mijn expertise goed naar voren komt. Dat de website goed leesbaar is en overzichtelijk. Johanneke heeft een zeer goed gevoel om de wensen van de klant om te zetten naar de website en ik zal zeer zeker Bureau Yo! aanbevelen. Ik wilde zelf niet schrijven en eigenlijk ook niet te veel tijd kwijt zijn aan de ontwikkeling van de website.
Johanneke heeft mij ontzorgd. Ze vroeg net zolang door tot het helemaal duidelijk is wat ik bedoelde, zodat ze de teksten voor mijn site kon schrijven. Ze heeft heel goed begrepen wat ik wilde en ik ben heel blij met het eindresultaat. De puntjes staan echt op de i.
Arend Leemburg

Eigenaar bij Arend Allroundservice

I highly recommend Johanneke in every way. She has supported my business for the last year consistently and puts in more than asked for every time. She is super efficient with marketing tech, sales copy, business ideas and everything I need to keep my business running efficiently. And more importantly Johanneke is constantly coming up with successful new ideas for my thriving business and coaches me through areas I feel stuck in. She is my right hand woman. An entrepreneur’s godsend!
Lisa Magdalena

Owner at Lisamagdalena.com

Na jarenlang een website gehad te hebben die sterk was verouderd heeft bureau Yo mij een perfecte nieuwe eigentijdse en overzichtelijke website geleverd. Het was een aangename ervaring hoe Johanneke jou, als opdrachtgever begeleid in het aanleveren van content met hulp van een heel bruikbaar document. En daarbij: Ze stelt de goede vragen om de opdrachtgever to the point te brengen bij wat hij of zij zoekt. Daarbij luistert ze heel goed naar de wensen van de klant en spant zich tot het uiterste in om een product op te leveren waar de klant heel blij mee is. Complimenten voor deze kundige website bouwer. Ik kan haar van harte aanbevelen voor een (nieuwe) website, die je daarna heel gemakkelijk zelf kunt beheren.

Geesje Nijhof

Eigenaar bij Phiconsultancy

Als VA heeft Johanneke me ontzettend vooruit geholpen met het op orde krijgen en bijwerken van mijn website (WordPress). Daarnaast is ze een kei in marketing en sales, niet alleen via social media maar ook wat betreft direct klantcontact. Ik heb met bewondering mogen toekijken hoe ze op heel natuurlijke en prettige wijze contact met mensen legt. Een bijzonder intelligent, authentiek mens en geweldige professional!
Amber Mitchell

Eigenaar bij Ambermitchell.com

Zeg hallo.

Of stuur een ander berichtje.

Bel me

(+31) 085 004 1688

Mail me

info@bureauyo.com