Meesterlijke,
menselijke
marketing.

HALLO SLIMME ONDERNEMER!

No Result Found!

The testimonial you requested could not be found. Try changing your module settings or add some new testimonials.

Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien?
Om meer uit jezelf en je bedrijf te halen?
Om te kijken of er meer in zit dan je nu ziet en er uit haalt?

Dan ben je hier aan het goede adres.

Ik ben je sparringpartner, je salesmanager, je websitebouwer en je contentcreator in één.

Ik help je op weg naar jouw meesterlijke, menselijke marketing. Zo krijg jij meer tijd voor de dingen waar je echt blij van wordt en raakt jouw missie meer mensen. 

Bureau YO!: Online Marketing voor slimme ondernemers die zichzelf willen laten zien.

Wat ik voor je kan betekenen

Ik kan je jouw blogs, e-mailmarketing en social media uit handen nemen. Zo kan jij je bezig houden met hetgeen waarin je écht heel goed bent, en doe ik waar ik écht heel goed in ben. Pakkende, SEO vriendelijke teksten en content schrijven die jouw klanten fans laat worden.
 

Websites zoals jij ze wilt. Ik kan ze voor je bouwen, from scratch, als je terug naar af wilt, of een aanpassing doorvoeren, als je graag wat wilt toevoegen. Ik werk voor nieuwe websites in WordPress en voor webshops in Shopify of Mijn Webwinkel. Als je een bestaande website hebt kan ik daarin aanpassingen maken.

Ik kan je helpen met je communicatie- en salesstrategie. Welke middelen zet je waarvoor in en waarom. Samen zoeken we naar de weg van de minste weerstand en het meeste plezier, met in het achterhoofd de gewenste resultaten. We bouwen aan een business die voor jou werkt, in plaats van andersom.

Omdat het fijn is als er een professional met je meekijkt die je direct feedback geeft op je eerstvolgende wilde plan, en je helpt on track te blijven. Het ondernemerschap kan soms ellendig eenzaam zijn, en soms loop je vast op manieren die makkelijk op te lossen zijn. Ik ben je extra paar ogen en denk en werk met je mee naar een oplossing.

SHOW UP BLOG

Wil je meer sales? Dan zal je jezelf meer moeten laten zien. De Show up blog geeft je elke week een kakelverse tip om jouw marketing en sales naar een hoger niveau te tillen.
Ik beloof je dat ik je niet zal spammen.

Klantervaringen

Ik ben ontzettend blij met de dienstverlening van Bureau Yo!. Een hele goede investering in mijzelf als ondernemer en mijn bedrijf. Johanneke heeft een hele fijne energie en draagt veel positiviteit uit. Ze denkt in mogelijkheden en droomt groot. Ze heeft me meer in mezelf laten geloven en me regelmatig op een prettige manier uit mijn comfortzone gehaald. Maar ik heb daarbij altijd mijn eigen tempo mogen bepalen. Met als resultaat dat ik kon groeien, er een onderneming staat die goed is uitgedacht en we samen een prachtige, heldere en persoonlijke website hebben gelanceerd. Bureau Yo! reageert snel en de videocalls verlopen heel prettig. Dienstverlening op afstand maar heel persoonlijk. Ik raad Bureau Yo! dan ook aan iedere ondernemer aan. Bij twijfel zeker doen! 

Kristianne Knol

Eigenaar Mensgerichte Mediation

(DIGITAAL) BAKKIE KOFFIE DOEN? 

Benieuwd wat ik voor jouw specifieke situatie kan betekenen? Of wil je graag (digitaal) kennis maken?
Dat kan natuurlijk.

Stuur via het contactformulier hieronder een bericht en ik laat zo snel mogelijk van me horen! 

Zeg hallo.

Of stuur een ander berichtje.

Bel me

(+31) 085 004 1688

Mail me

info@bureauyo.com