Lang verhaal kort.

Bureau YO! is ontstaan uit liefde voor het ondernemerschap.
Liefde voor de dapperen.
Mensen die een droom hadden en besloten ervoor te gaan.
Het mogen ondersteunen en verder helpen van deze mensen met het creëren van hun meesterlijke, menselijke marketing, is iets wat mij dagelijks ontzettend blij en dankbaar maakt. 

Ik ben je extra handjes. Je extra paar ogen. Je extra brein. Scherpzinnig en direct ontrafel ik het dilemma waar je mee stoeit, schrijf ik je beste pitch ooit of bouw ik een website die behalve een genot voor het oog, ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is en converteert.  Met mij aan jouw zijde heb je een sparringpartner, een partner in crime, een Bonny, of een Clyde. Wat jij wilt. 

Hoe het ook zij: Doordat je mij inzet, heb jij weer meer tijd om te doen wat écht  belangrijk is voor jou en wat je ooit heeft doen starten als ondernemer. 

Dát is ultieme vrijheid.

Bureau YO!?

Yep. Bureau YO!

Een bureau, want ik doe meerdere dingen.
Bij mij haal je niet alleen een social media strategie, een website, of lekkere content voor je blogs. Ik bied een complete ondersteuning voor al je marketingzaken, en als ik de kennis zelf niet in huis heb, vlieg ik andere toppers in.

YO! om de volgende redenen:
YO: Wordt door de Urban Dictionary omschreven als een manier om mensen te begroeten. Het wordt ook gebruikt door mensen om de aandacht van anderen te trekken. YO! Is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten.

Daarnaast betekent het woord ‘yo’ in het Spaans ‘ik’.
En daar ligt de kracht.

In jouw verhalen, in jouw passie en in jouw missie.
Als ondernemer ben jij het gezicht van jouw organisatie en maakt jouw verhaal het verschil.

Bureau YO! Draait om zichtbaarheid.
Om aandacht trekken.
Om jezelf laten zien.

Met jouw boodschap.
Met jouw verhaal.
Op jouw manier.

Ready? Laat een berichtje achter onderaan deze pagina, om te kijken hoe ik je verder kan helpen of neem via deze pagina contact op.

Wil je toch eerst nog even lezen wat anderen over mijn dienstverlening zeggen? Bekijk via deze pagina reviews.

Over Johanneke

Ik ben Johanneke von Eije, alleswiller met een grote voorliefde om mensen te ondersteunen, ze vooruit te helpen, te coachen en te adviseren. Ik heb een achtergrond in Marketing, (Interculturele) Communicatie, Sales en Klantencontact. Ben je benieuwd naar mijn werkervaring voordat ik begon met Bureau YO!? Bekijk dan hier mijn LinkedIn.

Ik woon in Spanje, in een mooi dorpje in de Vall de Pop, Benissa. Je zou me een Digital Nomad kunnen noemen. Maar sinds ik hier ben gaan wonen is er weinig nomadisch meer aan mijn leven. Ik heb mijn plekje gevonden. Mochten we gaan samenwerken, dan zal je echter al snel merken dat ik ondanks de afstand altijd nauw contact met je zal onderhouden, op de manier die voor jou het beste werkt. We kunnen bellen, Skypen of mailen. Wil je liever appen of me spreken via Facebook Messenger? No problem natuurlijk. 

Mij maak je het meest vrolijk wanneer je me een opdracht geeft waarbij ik je werk uit handen kan nemen en je kan helpen om grote stappen vooruit te maken. Zodat jij je bezig kunt houden met datgene waar je het meeste in uitblinkt. We vormen samen een team om de uitdaging waar jij voor staat in een handomdraai en met een gedegen oplossing uit de weg te werken.

 Mensen die mij goed kennen omschrijven mij als doortastend, empathisch, doelgericht, dienstverlenend, optimistisch en een ware verbinder. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, op het land, het strand of in de bergen, ben ik aan het sporten, of breng ik tijd door in het gezelschap van fijne mensen. 

Zeg hallo.

Of stuur een ander berichtje.

Bel me

(+31) 085 004 1688

Mail me

info@bureauyo.com