Nieuwe website is live

you start up, you learn.

Bureau YO! is veranderd. Na ruim anderhalf jaar ZZP’en en een heleboel mooie, fijne en leuke afgeronde klussen, heb ik afgelopen zomer uitgebreid de tijd genomen om na te denken over welke kant ik op wilde met Bureau YO!  

Wat een mazzelkont heb ik me gevoeld in die anderhalf jaar. Wat een fijne klanten heb ik mogen bedienen. Van trainers uit binnen én buitenland (mijn klanten zijn te vinden in Nederland, Engeland, Spanje, de Verenigde Staten en zelfs Australië). En wat vroegen ze me leuke dingen te doen. Mensen interviewen op video om op die manier meer cursussen te verkopen via Facebook, campagnes uitzetten via MailChimp, trainingen verkopen via Zoom, ondernemers coachen, klantencontact onderhouden, content creeëren, websites ontwikkelen, een tasje ontwerpen, e-books en weggevers vormgeven en schrijven, blogs schrijven, SEO en Social Media strategieën ontwikkelen, sparren over hoe meer winst te behalen en op welke manier producten in de markt te zetten voor welke prijs en ga zo maar door.  

Van zwembadafdekkers, tot hypnotherapeuten, van online superhelden tot trainers en coaches en van alles daar tussen in. Wat een kansen heb ik gekregen, en wat heb ik een boel geleerd. Deze zomer waren er een hoop knopen door te hakken. Ik vind namelijk ontzettend veel dingen leuk om te doen, en ben er achter gekomen dat met een flinke dosis doorzettingsvermogen, eigenlijk alles ook met gemak te leren is, als je het daadwerkelijk wilt.

 

Practice what you preach

Ondanks alle mooie kansen, voelde ik dat het tijd werd voor focus. Want je kan wel altijd iedereen willen bedienen, maar dat raad ik mijn eigen klanten ook af. Het werd dus de hoogste tijd om te ‘practicen what I preach’. Er zijn behoorlijk wat knopen doorgehakt. Ik heb besloten dat ik een aantal dingen blijf doen: Ik bied mezelf nog altijd aan als sparringpartner voor zelfstandige ondernemers, die vastlopen in hun marketing, positionering en sales, en blijf beschikbaar voor strategische vraagstukken rondom marketing- en sales strategie.  Omdat ik heel blij wordt van zowel content creeëren als webdesign, gaat de focus van Bureau YO! de komende tijd nog veel meer richting contentmarketing, zowel uitvoer en strategie en het ontwikkelen van knettergoede websites, die precies passen bij de mens die de opdracht bij me heeft uitgezet. We gaan voor meesterlijke menselijke marketing, op alle vlakken.

 

meesterlijke menselijke marketing?

Ja. Meesterlijk, want: steengoede marketing.
Lekkere content. Met een identiteit. Geen slap geneuzel, maar gewoon écht goede blogs, fijne social media uitingen en de allermooiste website.
Kan gewoon, bij Bureau YO!

Menselijk, want uiteindelijk gaat een business runnen over verkopen. En verkopen, gaat over mensen.
Allereerst over de mens die het concept van de organisatie bedacht. Waarom is hij of zij het ooit begonnen? Waardoor begonnen de ogen te schitteren en op welke manier wilde hij of zij de wereld een stukje beter maken? Dat is essentiële informatie, want mensen, doen het liefst zaken met mensen. Van vlees en bloed. Die herkenbaar zijn, die bij ze passen. Die goed voelen. De manier om het meest onderscheidend te zijn, is dan ook door de mens te laten zien die jij bent. Dat kan spannend zijn, maar daarvoor heb je mij. Om je aan te moedigen, je toe te juichen en je goede tips en content aan te dragen, waarmee jij je verhaal kunt gaan vertellen. Klinkt goed? Is het ook.

Neem contact met me op of snuffel nog even lekker rond op de site voor een overzicht van mijn diensten.

 

Bureau YO! 2.0

Bij een nieuw en verscherpt concept, hoort natuurlijk een nieuwe website. Daar ben je nu op beland. Op de website ga ik met regelmaat knettergoede tips geven over het verbeteren van je contentmarketing, het gebruiksvriendelijker maken van je website en het vergroten van je omzet door jezelf te laten zien. Wil je geen enkele tip missen, schrijf je dan in voor de Show Up Blog mailings, dan krijg je elke week een toptip van me, en wordt je als eerste op de hoogte gesteld alle nieuwtjes. Ik vind het superleuk als je me laat weten wat je graag wilt lezen, en wat je van deze blog vond. Dat kan via het formuliertje hier onder.

 

Wil je reageren of contact?

Stuur me via het formulier een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.