Alles wat je nodig hebt voor jouw meesterlijke, menselijke marketing.

Benieuwd naar wat ik allemaal in huis heb voor je en hoe ik je op de beste manier kan ondersteunen?

Hieronder vind je een overzicht van mijn dienstverlening, maar je kan natuurlijk ook gewoon direct contact opnemen, onderaan deze pagina, of door hier te klikken
Ik vertel je graag meer!

Wat ik voor je kan betekenen

Ik kan je jouw blogs, e-mailmarketing en social media uit handen nemen. Zo kan jij je bezig houden met hetgeen waarin je écht heel goed bent, en doe ik waar ik écht heel goed in ben. Pakkende, SEO vriendelijke teksten en content schrijven die jouw klanten fans laat worden.
 

WordPress websites zoals jij ze wilt. Ik kan ze voor je bouwen, from scratch, als je terug naar af wilt, of een aanpassing doorvoeren, als je graag wat wilt toevoegen. Ik werk voor nieuwe websites in WordPress. Als je een bestaande website hebt kan ik daarin aanpassingen maken.

Ik kan je helpen met je communicatie- en salesstrategie. Welke middelen zet je waarvoor in en waarom. Samen zoeken we naar de weg van de minste weerstand en het meeste plezier, met in het achterhoofd de gewenste resultaten. We bouwen aan een business die voor jou werkt, in plaats van andersom.

Omdat het fijn is als er een professional met je meekijkt die je direct feedback geeft op je eerstvolgende wilde plan, en je helpt on track te blijven. Het ondernemerschap kan soms ellendig eenzaam zijn, en soms loop je vast op manieren die makkelijk op te lossen zijn. Ik ben je extra paar ogen en denk en werk met je mee naar een oplossing.

Zeg hallo.

Of stuur een ander berichtje.

Bel me

(+31) 085 004 1688

Mail me

info@bureauyo.com